به گزارش ورزش سسی، در آن مقطع از سوی حبیب ستوده نژاد مدیرکل ورزش و جوانان استان چنین عنوان شد که تعویض چمن با استفاده ازچمن رولی امکان پذیر نخواهد بود چرا که واردات چمن مکافات و ممنوعیت های خاص خودش را خواهد داشت و تعویض چمن با استفاده از کاشت را تا نزدیک به یک سال زمان بر دانست.
این قضیه و بحث آن به حضور وزیر ورزش کشیده شد و حمید سجادی وزیر وقت ورزش و جوانان در سفر خود به تبریز قول داد که همه موانع جهت تعویض چمن و واردات چمن رولی مرتفع شود اما حالا و در شرایطی که بیش از دو سال از این ماجراها میگذرد نه خبری از چمن رولی شد نه چمن ذخیره به سرانجام رسید تا همچنان وضعیت نامطلوب چمن یادگار امام در فصول سرد سال ادامه دار باشد.
حالا با ورود دوباره به فصل سرما این بار نوبت به دراگان اسکوچیچ رسید تا با اضافه شدن به خیل عظیم معترضین به چمن استادیوم یادگار امام، دوباره کلید واژه تعویض چمن را در تبریز به جریان بیاندازد.
ستوده نژاد مدیرکل ورزش و جوانان استان در تازه ترین اظهارات خود عنوان کرد که بزودی کار تعویض چمن استادیوم تبریز به یک پیمانکار سپرده خواهد شد. پیمانکاری که در اصفهان کاری را که مدیران تبریزی آن را نیازمند یک سال زمان میدانستند در مدت سه ماه به انجام رساند.
البته حضور پیمانکار استادیوم نقش جهان در تبریز صرفا در حد یک ادعا از سوی مدیرکل ورزش و جوانان استان مطرح است که مشخص نیست به نتیجه خواهد رسید یا نه چرا که در گذشته بارها مشابه چنین ادعاهایی مطرح و در رسانه ها چمن استادیوم یادگار امام تبریز تا آستانه تعوض پیش رفته در حالی که در واقعیت هیچ اتفاقی نیفتاده است. به هرحال مدیران ورزش استان اینبار باید تلکیف چمن یادگار را مشخص کنند که این امر نیز کارآمدی و عمل گرایی مدیران را می طلبد و صرفا با مصاحبه و جلسات بی ثمر کاری پیش نخواهد رفت.
از طرفی تعوض چمن یادگار امام در مقطع فعلی یعنی انتقال بازی های تراکتور به استادیوم اختصاصی این تیم که عدم حضور هواداران در بازی های این تیم را به همراه خواهد داشت که از این حیث نیز میتواند به ضرر تراکتور باشد. به هرحال تراکتور برای موفقیت، هم به چمن با کیفیت و هم به هوادارانش نیاز دارد که باید برای داشتن هر دو برنامه ریزی و مدیریت شود.